Hartelijk welkom op de website van Bed & Breakfast 'Het Atelier'.

 Wij zijn Jon en Jeroen Brands en wonen  in het centrum van Hilversum. Jon is vanaf 1 mei 2004 begonnen met een Bed & Breakfast. Dit doet ze met heel veel plezier en zij nodigt u dan ook uit om eens bij ons te komen overnachten. Vele gasten  uit binnen-en buitenland zijn u al voor geweest.

U heeft een geheel eigen mini appartement tot uw beschikking met eigen douche, toilet en een  zitgedeelte apart van de twee slaapkamers. In een van deze slaapkamers staat een televisie.

Onze Bed & Breakfast kan plaats bieden aan 4 personen. De ruimte voor 4 volwassenen is niet heel groot,  maar als u elkaar goed kent en u trekt er overdag op uit, dan is het goed te doen volgens gasten die dit eerder hebben gedaan. We hebben regelmatig boekingen voor 4 personen.

Aangezien Jon nog werkzaam is in de zorg  zal het ontbijt (als u dit wenst) zowel in het weekend als doordeweeks meestal klaargezet worden in 'Het Atelier'. Koffie en thee kunt u zelf zetten. In de kleine koelkast vindt u broodbeleg, melk en yoghurt.

Sommige gasten verwachten de service van het Amstel Hotel.  Jon is echter een goedwillende amateur die het leuk vinden om zo nu en dan gasten te ontvangen tegen een betaalbare prijs. 

We hopen dat we u mogen verwelkomen in onze gezellige B&B.

 

Ligging

'Het Atelier' bevindt zich midden in het centrum van Hilversum. Het behoort bij een herenhuis dat in 1901 is gebouwd. De B&B staat los van het huis en u heeft een eigen ingang. U kunt  vanzelfsprekend ook gebruik maken van ons kleine stadstuintje.

Hilversum is zeer centraal gelegen en daardoor de ideale plaats om de omgeving te verkennen. Er is bos en heide, maar ook de Loosdrechtse plassen liggen op een steenworp afstand.U kunt daar zelfs onze sloep huren. Zie : https://barqo.co/boot-huren/crescent-allure-21-zeer-ruime-familie-sloep-2002 . Bovendien zijn verschillende grote steden zoals Amsterdam , Utrecht en Amersfoort binnen een half uur te bereiken. Het station van Hilversum bevindt zich op 10 minuten wandelen van onze B&B.

Eet- en uitgaansgelegenheden  zijn er voldoende op loopafstand. Wij kunnen u daarover informeren.

 

Parkeren

In de J.H.B. Koekkoekstraat, waaraan 'Het Atelier' gelegen is, is betaald parkeren van kracht. Op de Rembrandtlaan kunt u gratis parkeren. Dit is een paar minuten lopen van de B&B.

 

Huisdieren

Kleine huisdieren zijn toegestaan in overleg. 

 

Fietsen

2 fietsen (sportieve  gazelle dames en herenfiets met 7 versnellingen) zijn te huur voor 7,50 euro per stuk voor onze gasten!

Als u zelf op de fiets komt dan kan deze in onze besloten tuin veilig worden gestald.